Jij bent jij. Maar wie is dat dan?

Gepubliceerd op 5 september 2022 om 16:32

Jij bent jij. Maar wie is dat dan? Je raakt gemakkelijk verstrikt en gedachten en gevoelens, probeert te ontdekken wat klopt voor jou, maar komt er niet uit. Wat klopt nu echt?

Jij bent een compleet, uniek mens met kwaliteiten, gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen, ervaringen en kansen. In jou ligt een belangrijke bijdrage aan de wereld besloten. Jij bent NU nodig. Daarom ben jij precies het complete, unieke mens dat je bent. Het zijn op de wereld en het vergelijken met anderen kan verwarring brengen, ideeën over hoe je eigenlijk zou moeten zijn en wat er allemaal aan jou is dat niet voldoet. Maar jij bent precies wie je zou moeten zijn.

Ik wil dat jij dit ook zo voelt. Zodat jij je zeker en krachtig voelt, in staat bent om keuzes te maken die bij je passen zodat je een fijne relatie hebt met jezelf. Want alleen dan kun jij die belangrijke bijdrage aan de wereld leveren. Mijn belangrijke bijdrage is 1op1 coaching. Coaching stelt jou in staat om te doen, denken en voelen wat klopt voor jou. Krachtige, zekere mensen versterken de bodem voor het opgroeien van (veer)krachtige mensen.

Zo werk ik:

Bewustzijn

Om je autonoom te kunnen voelen, is het belangrijk bewustzijn te ontwikkelen. Welke overtuigingen heb ik over wie ik ben? Hoe helpen of beperken die mij? Wat denk ik, wat voel ik, wat wil ik? Wat kan ik allemaal al, welke kwaliteiten bezit ik? Welke patronen belemmeren mij om mezelf te zijn?

Elke verandering begint bij bewustzijn.

Ontwikkeling/groei

Wie jij bent, kan onder laagjes verstopt zitten. Laagje voor laagje ontwikkel je, groei je naar je kern. Naar wie jij ten diepste bent.

Afstemming

In de verwarring van het leven is niet altijd helder te voelen/weten wat nu wel en niet klopt voor jou. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Al mijn coachsessies zijn afgestemd op wie jij bent en wat jij wilt ontwikkelen. Ik heb geen standaard trukendoos, geen vast programma. Zo compleet en uniek als jij bent, zo zijn ook de coachtrajecten. Precies afgestemd op wat jij op dit moment nodig hebt.

Plezier

Zware dingen maak ik graag licht, ik lach graag. Als ik plezier heb, ben ik staat het beste van mezelf te geven aan anderen. Dit zie je ook terug in mijn coachsessies. Plezier is onlosmakelijk verbonden met leren en ontwikkelen.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.