D-day

Gepubliceerd op 1 maart 2020 om 09:12

Het begon allemaal toen ik vorig jaar op een avond in maart in bad zat. Ineens voelde ik een enorme flow en pakte ik mijn telefoon erbij om te typen. Iets wat ik normaal nooit doe, want ik ben altijd als de dood dat m’n telefoon in het bad valt en ik word geëlektrocuteerd. Geen idee of dat überhaupt kan, maar ik probeer het liever niet uit.

In ieder geval typte ik totdat het water zó koud was dat ik bibberend naar de handdoek greep en alsnog onder de douche ging staan om het weer warm te krijgen. Dat was het begin.

Ik wist dat ik het anders wilde. Minder rustig. Minder gezapig. Minder tuttelig.  Ik voelde dat de tijd voorbij was om mensen in hun verdriet te bevestigen. Het is tijd om echte verandering op te zoeken. Wel de confrontatie aan te gaan, wel op te zoeken waar het schuurt, uit je comfortzone te stretchen en bloedeerlijk te zijn.

2019 bestond uit ervaren, schaven, ontdekken, hoe wil ik het dan wel? Daar was véél meer tijd voor nodig dan ik had voorzien. En dat vond ik best lastig. 

Maar sinds januari zit alles in een stroomversnelling, ineens zag ik scherp hoe het wel moest. En al voordat er ook maar iets online was wandelden de klanten al binnen. Wonderlijk toch hoe dat werkt. Maar voor mij alleen maar een bevestiging dat ik op een weg zit waarop ik voor heel veel vrouwen een verschil kan maken. En dat jij hierop zit te wachten. Oh boy. Dat belooft nog wat!

En vandaag, op de dag dat praktijkvoorrust 3 jaar bestaat, komt online waar ik al bijna een jaar aan werk.

Vanaf nu maakt praktijkvoorrust plaats voor carenspeldekamp.nl.

Coaching voor ambitieuze vrouwen die alles prima voor elkaar hebben, en toch niet tevreden zijn. Er zit meer in jou dan dit! Ik geef je de regie én de fun in je leven terug.

Het is fris. Het is prikkelend. Het is eigenwijs. Het is moedig. Het is eerlijk. Het is raak.

Geen getuttel. Wat minder rustig. Altijd liefdevol.

Voor krachtige keuzes. Voor zelfbewustzijn. Voor fun in je leven. Voor échte verandering. Jij hebt de regie.

carenspeldekamp.nl

2020 is het jaar waarin er een beroep gedaan wordt op jou, op je authentieke zelf en eigen kracht. Er zijn nu zoveel kansen voor jou, kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, kansen om jezelf verder te ontdekken en het beste in jou naar buiten te brengen.

Ik geloof dat coaching jou in staat stelt om te doen, denken en voelen wat klopt voor jóú. Zodat jij de regie én de fun in je leven weer terug krijgt. 

De vraag is alleen: ben jij er klaar voor? Want het begint allemaal met die kriebel die jij van binnen voelt en het stemmetje dat zegt: 'ja, ik weet nog niet hoe, maar: JA. 2020 wordt mijn jaar.'


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.