Heb je het vermoeden dat je hoogsensitief bent of
wil je je eigen hoogsensitiviteit beter begrijpen?

Doe dan mee met de masterclass hoogsensitiviteit op woensdag 29 november. Er zijn  7 plekken.

Na deze masterclass

  • weet je wat hoogsensitiviteit inhoudt en wat niet
  • heb je je eigen hoogsensitieve kenmerken geanalyseerd 
  • begrijp je de invloed van hoogsensitiviteit op jouw dagelijks leven
  • heb je inzicht in het verband tussen de belemmeringen die je ervaart en hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een eigenschap waarbij je meer en detailleerder signalen uit de omgeving opmerkt, die informatie diepgaand verwerkt en hiervan een intense impact ervaart. Deze eigenschap heeft invloed op alle aspecten van je leven, zoals je werk, relaties, ouderschap, je kwaliteiten en valkuilen. Ik gebruik de Hoogsensitiviteitsanalyse van Esther Bergsma om jou inzicht te geven in jouw hoogsensitiviteit. Ook leg ik uit hoe het hoogsensitieve brein werkt, waardoor je jezelf beter begrijpt

Details

Wanneer: Op woensdag 29 november om 20.00 uur
Waar: Online via Zoom
Met wie: er zijn 7 deelnemers, zodat er voldoende tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en vragen
Kosten: € 27,-

Programma:

  1. Uitleg over hoogsensitiviteit met voorbeelden uit mijn praktijk en van mezelf. 
  2. Gebruik van de hoogsensitiviteitsanalyse van Esther Bergsma om inzicht te krijgen in jouw hoogsensitiviteit.
  3. Ruimte voor verdiepende vragen, ervaringen delen, na te praten.
  4. Afronding tussen 21.30 en 22.00 uur.
    Van te voren krijg je van mij een e-mail met een vragenlijst en informatie over hoe je je op masterclass kunt voorbereiden.

Ervaringen van anderen

'De setting voelde vanaf het eerste moment vertrouwd. Dat merkte je bij iedereen, waardoor er persoonlijke ervaringen en uitdagingen gedeeld werden. Het was erg fijn om zoveel herkenning te voelen. Daarnaast was de masterclass inhoudelijk ook erg waardevol! Het gaf inzicht in de werking van het brein waardoor er veel puzzelstukjes op z'n vielen. Echt een aanrader! Laagdrempelig, het kost weinig tijd en je hebt er heel veel aan! Zowel qua praktische handvatten als rust die het geeft omdat bepaalde dingen ineens een logische verklaring hebben.'


'Als je twijfelt of je misschien hoogsensitief bent, dan kan ik je de masterclass Hoogsensitiviteit van Caren zeker aanraden. Ze legt op heldere wijze uit wat hoogsensitiviteit is (en wat het niet is), met concrete en herkenbare voorbeelden. Caren zorgt voor een ontspannen en veilige sfeer in de online sessie waardoor je je vrij voelt om je ervaringen te delen en je kunt leren van elkaar.'


'Een veilige prettige omgeving om je ervaringen te delen. Veel van geleerd, en Caren maakt het erg laagdrempelig om te onderzoeken wat jij hier aan kan hebben. Alles mag en kan, heel fijn.'


'Fijne masterclass met goede informatie en een huiselijke sfeer.'


Wat mensen over mij zeggen is dat mijn uitleg duidelijk, verhelderend en inzichtgevend is, meteen bruikbaar in de praktijk.

Ook geef ik mensen het gevoel dat alles er mag zijn en dat niets gek is. En dat is met name voor hoogsensitieve mensen erg prettig, omdat ze vaak vol zitten met vragen en bang kunnen zijn om die te stellen.

Vragen

Ik kan niet op deze datum.

Jammer! Als je hier klikt hou ik je op de hoogte van nieuwe data.

Ik heb geen idee of ik hoogsensitief ben, is dit iets voor mij?

Tijdens de masterclass leg ik uit wat hoogsensitiviteit inhoudt en kun je analyseren of je hoogsensitieve kenmerken hebt. Als het  je interessant lijkt is dat al genoeg reden om mee te doen! 

Ik weet al dat ik hoogsensitief ben, heeft het zin om mee te doen?

Ja! De hoogsensitiviteitsanalyse van Esther Bergsma geeft je verdiepend inzicht in jouw hoogsensitiviteit en een compleet beeld van alle aspecten van hoogsensitiviteit. Dit is de meest uitgebreide én wetenschappelijk onderbouwde analyse die op dit moment beschikbaar is. 

Ik wil liever geen persoonlijke aandacht tijdens de masterclass, kan dat ook?

Natuurlijk kan dat ook, vragen stellen of een persoonlijke inbreng doen is absoluut niet verplicht. Alleen luisteren is ook prima. Weet dat we met een klein clubje zijn en dat ik zorg voor een prettige en veilige sfeer.

Wat als ik niet tevreden ben achteraf?

Als je echt helemaal niets hebt geleerd of ontdekt over jezelf na deze masterclass, dan krijg je gewoon je geld terug. Geen enkel probleem.

Is dit zo'n verkoopwebinar met een aanbod aan het eind?

Nee, dat is het niet :). Dit is een informatieve masterclass bedoeld om iets te leren over hoogsensitiviteit en ervaringen uit te wisselen. 

Dit is de laatste mogelijkheid om deze masterclass te volgen dit jaar.  Er zijn 7 plekken, vol = vol.