Op een gemiddelde dag voel ik van alles, net als jij. 

Vroeger vond ik dat ontzettend ingewikkeld. Ik leerde niet hoe ik met gevoelens om moest gaan, waardoor het voor mij het makkelijkst was om ze maar uit te schakelen. Maar daarmee schakelde ik ook een deel van mezelf uit. En voelde ik steeds meer hoe ik zelf niet voldeed, met stress en lichamelijke klachten tot gevolg. Een zoektocht volgde. Naar rust, ontspanning, vervulling en vooral: naar mezelf.

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in gedachten en gevoelens, en niet meer te weten of voelen wat echt klopt, niet meer verbonden te zijn met jezelf. Iedereen is een compleet, uniek mens met kwaliteiten, belemmeringen, gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen, ervaringen en kansen. Op het moment dat je al die dingen in jezelf toelaat en omarmt, bén je er.

Maar ervaringen in het leven zorgen voor verwarring, het idee dat je eigenlijk anders zou moeten zijn, dat je niet voldoet.

Het gaat er niet om goed te maken wat niet goed is, maar te ervaren dat je sterk genoeg bent om onprettige gevoelens te verdragen, zonder dat je daarvoor belemmerende overlevingspatronen nodig hebt.

 

Ik werk altijd afgestemd op jou. Ik heb geen standaard trukendoos, geen vast programma. Ik ben aanwezig in het gesprek en faciliteer het proces dat zich wil voltrekken. Kernwaarden hierin zijn autonomie, bewustzijn, afstemming en plezier. 

Goed om te weten, ik ben een professional:

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met coachen en begeleiden. Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer info over mijn CV.

Ik werkte onder andere met...
Het Gelders Genootschap Royal GD Sportbedrijf Raalte BV Makro
Comitto BV Stiching Skal Central Point BV Bibliotheek Hengelo
Kadaster ZGR IMD BV Mensely
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Gort Coaching Arcadis Nederland BV Pré Sustainability
Slingeland Ziekenhuis ALSO Nederland BV Volkswagen Pon Biomass Technology Group BV
Omgevingsdienst Regio Nijmegen Provincie Gelderland Leger des Heils Politie, team van overmorgen