Op een gemiddelde dag ben ik, net als jij, meestal zowel blij als boos, bang en verdrietig. 

Vroeger vond ik dat ontzettend ingewikkeld. Ik leerde niet hoe ik met gevoelens om moest gaan, waardoor het voor mij het makkelijkst was om ze maar uit te schakelen. Maar daarmee schakelde ik ook een deel van mezelf uit. En voelde ik steeds meer hoe ik zelf niet voldeed, met stress en lichamelijke klachten tot gevolg. Een zoektocht volgde. Naar rust, ontspanning, vervulling en vooral: naar mezelf.

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in gedachten en gevoelens, en niet meer te weten of voelen wat echt klopt, niet meer verbonden te zijn met het zelf. Iedereen is een compleet, uniek mens met kwaliteiten, belemmeringen, gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen, ervaringen en kansen. Op het moment dat je al die dingen in jezelf toelaat en omarmt, bén je er.

Maar ervaringen in het leven zorgen voor verwarring, het idee dat je eigenlijk anders zou moeten zijn, dat je niet voldoet.

Ik begeleid mensen naar een groter bewustzijn op het gebied van denken, voelen en willen. Ik leer je meer te Zijn, door alles in jezelf toe te laten en te omarmen. Daardoor ontwikkel je een diepe kracht, ben je in staat keuzes te maken die bij je passen en ontwikkel je positievere relaties met andere mensen, en met jezelf. Het gaat er niet om goed te maken wat niet goed is, maar te ervaren dat je sterk genoeg bent om onprettige gevoelens te verdragen, zonder dat je daarvoor belemmerende overlevingspatronen nodig hebt.

Ik werk altijd afgestemd op jou. Ik heb geen standaard trukendoos, geen vast programma. Ik ben aanwezig in het gesprek en faciliteer het proces dat zich wil voltrekken. Kernwaarden hierin zijn autonomie, bewustzijn, ontwikkeling, afstemming en plezier. Plezier is onlosmakelijk verbonden met leren en ontwikkelen.

Goed om te weten, professionaliteit en vakkundigheid staan voor mij bovenaan:

  • Daarom ben ik gecertificeerd NOBCO/EMCC practitioner coach volgens de beroepsvereniging voor coaches: NOBCO,
  • Hanteer ik de Internationale Ethische Code,
  • Heb ik een Bachelor of Social Work behaald in 2009 en daarna een geaccrediteerde opleiding tot beroepscoach gevolgd,
  • Ik gebruik wetenschappelijk onderbouwde methodes,
  • En ik volg doorlopend bijscholing, intervisie en supervisie om me te blijven ontwikkelen.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met coachen en begeleiden. Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer info over mijn CV.