Hoi, mijn naam is Caren (1987) en ik woon met man en twee kinderen ('19 en '22) in Terwolde. Mijn roots liggen in het maatschappelijk werk en sinds 2017 run ik mijn eigen praktijk voor coaching en begeleiding. Goed om te weten, ik ben een professional: ik heb bijna 20 jaar ervaring met coachen en begeleiden. Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer info over mijn CV. 

1op1 begeleiding vind ik het meest betekenisvolle dat er is.

Er gebeurt iets magisch als je iets wilt veranderen en iemand is daar met volledige aandacht bij. Ineens ontstaat een inzicht, een emotie of een toekomstbeeld dat helderheid en rust geeft. Je krijgt de gelegenheid om er helemaal te zijn, met alles wat er in je is. Dat brengt je daar waar het klopt: bij jezelf.
Wil je meer lezen over mijn eigen zoektocht naar mezelf? Lees dan mijn blog.

Zo werk ik

Ik werk altijd afgestemd op jou. Ik heb geen standaard trukendoos, geen vast programma. Ik ben aanwezig in het gesprek en faciliteer het proces dat zich wil voltrekken.

In mijn aanwezigheid kan alles er zijn. Donker en licht, pijn en geluk, lelijk en mooi. Ik zet de schijnwerpers op je duisternis en alles wat je daar verstopt hebt. De gedachten die je niet mag denken, de gevoelens die je niet wilt voelen, de verlangens die je niet mag hebben. Laten we gewoon eerlijk kijken naar wat er is. En vanuit daar volgt een beweging. En nog één. En nog één. Net zolang totdat er iets in jou is getransformeerd, tot je bij je prachtige, stralende kern komt.

Bewustzijn

Om je autonoom te kunnen voelen, is het belangrijk bewustzijn te ontwikkelen. Welke overtuigingen heb ik over wie ik ben? Hoe helpen of beperken die mij? Wat denk ik, wat voel ik, wat wil ik? Wat kan ik allemaal al, welke kwaliteiten bezit ik? Welke patronen belemmeren mij om mezelf te zijn?

Elke verandering begint bij bewustzijn.

Liefde

Niets is te moeilijk, te zwaar of te beangstigend. Alles mag er zijn. Ik sta voor liefde en vertrouwen. Je mag er zijn, je bent er al. En elke ervaring in jou, prettig of onprettig, heeft bestaansrecht. 

Afstemming

Mijn frequentie stemt zich af op jou, alsof je een radiozender was. Wat wil je laten weten, wat wil je doorvoelen, waar wil je naartoe? Ik luister naar alles wat je vertelt en wat je niet vertelt. Het wordt helder wat nodig is, het dient zich aan. Jij hebt de regie, jij bepaalt. Ik faciliteer.

Plezier

Wanneer jij stappen zet en ik je aanmoedig, hebben we plezier. Zie het leven als een speeltuin, probeer alle toestellen, ontdek waar je van geniet. Maak het licht, door te lachen en de lichtheid in alle dingen te voelen. Plezier is onlosmakelijk verbonden met leren en ontwikkelen.

Overvloed

Het is er allemaal al. Soms voelt het zo ver weg, alsof het helemaal niet binnen je bereik ligt. Maar als je het kunt willen, dan kun je het bereiken. Pel je doelen af tot zuivere verlangens. Verlangens die jou meer jou maken. Alles is voor je weggelegd.

Ik werkte onder andere met...
Het Gelders Genootschap Royal GD Sportbedrijf Raalte BV Makro
Comitto BV Stiching Skal Central Point BV Bibliotheek Hengelo
Kadaster ZGR IMD BV Mensely
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Gort Coaching Arcadis Nederland BV Pré Sustainability
Slingeland Ziekenhuis ALSO Nederland BV Volkswagen Pon Biomass Technology Group BV
Omgevingsdienst Regio Nijmegen Provincie Gelderland Leger des Heils Politie, team van overmorgen