Zo werk ik

In mijn aanwezigheid kan alles er zijn. Donker en licht, pijn en geluk, lelijk en mooi. Ik zet de schijnwerpers op je duisternis en alles wat je daar verstopt hebt. De gedachten die je niet mag denken, de gevoelens die je niet wilt voelen, de verlangens die je niet mag hebben. Laten we gewoon eens bloedeerlijk kijken naar wat er is. En vanuit daar volgt een beweging. En nog één. En nog één. Net zolang totdat er iets in jou is getransformeerd, waardoor je dichterbij je kern bent gekomen. Het vernis brokkelt laagje voor laagje af, tot je bij je prachtige, stralende kern komt.

Bewustzijn

Om je autonoom te kunnen voelen, is het belangrijk bewustzijn te ontwikkelen. Welke overtuigingen heb ik over wie ik ben? Hoe helpen of beperken die mij? Wat denk ik, wat voel ik, wat wil ik? Wat kan ik allemaal al, welke kwaliteiten bezit ik? Welke patronen belemmeren mij om mezelf te zijn?

Elke verandering begint bij bewustzijn.

Liefde

Mijn liefde voor jouw proces, maakt dat ik het licht draag. Niets is te moeilijk, te zwaar of te beangstigend. Alles mag er zijn. Ik draag jou in liefde en vertrouwen. Je mag er zijn, je bent er al.

Plezier

Wanneer jij stappen zet en ik je aanmoedig, hebben we plezier. Zie het leven als een speeltuin, probeer alle toestellen, ontdek waar je van geniet. Maak het licht, door te lachen en de lichtheid in alle dingen te voelen. Plezier is onlosmakelijk verbonden met leren en ontwikkelen.

Afstemming

Mijn frequentie stemt zich af op jou, alsof je een radiozender was. Wat wil je laten weten, wat wil je doorvoelen, waar wil je naartoe? Ik luister naar alles wat je vertelt en wat je niet vertelt. Het wordt helder wat nodig is, het dient zich aan. Jij hebt de regie, jij bepaalt. Ik faciliteer.

Overvloed

Het is er allemaal al. Soms voelt het zo ver weg, alsof het helemaal niet binnen je bereik ligt. Maar als je het kunt willen, dan kun je het bereiken. Pel je doelen af tot zuivere verlangens. Verlangens die jou meer jou maken. Alles is voor je weggelegd.

Ik werkte onder andere met...
Het Gelders Genootschap Royal GD Sportbedrijf Raalte BV Makro
Comitto BV Stiching Skal Central Point BV Bibliotheek Hengelo
Kadaster ZGR IMD BV Mensely
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Gort Coaching Arcadis Nederland BV Pré Sustainability
Slingeland Ziekenhuis ALSO Nederland BV Volkswagen Pon Biomass Technology Group BV
Omgevingsdienst Regio Nijmegen Provincie Gelderland Leger des Heils Politie