Ondernemen vanuit overgave

Je bent al enige jaren ondernemer/zzp'er en je werkt hard voor een prima omzet. Dat is fijn, geeft zekerheid en tegelijkertijd voel jij dat je bedrijf niet helemaal past bij wie jij zou willen zijn. Je bent goed in hard werken, maar die strategie ken je nu wel. Je kent mensen die het anders doen. Met minder moeite. Dat lonkt naar je. 

Jij hebt behoefte aan meer vrijheid, meer ruimte, meer van jezelf in je werk kunnen leggen. Het mag allemaal makkelijker, meer vanzelf. 

Maar.. hoe kom je daar? Je hebt de afgelopen tijd geprobeerd dingen te veranderen, maar je ziet jezelf in een kringetje ronddraaien. Je hebt een verandering nodig op een niveau dat dieper gaat dan wat lege plekken in je agenda blokken. Om iets in je bedrijf te veranderen, moet er iets in jou veranderen.

Via jouw verlangen begeleid ik je naar het scherp en treffend verwoorden van je ambitie en de doelen die daaruit voortvloeien. Om die te bereiken moet je je strategie aanpassen, daarvoor zijn belangrijke keuzes nodig. Keuzes die verbonden zijn met wie jij ten diepste bent en die ruimte geven aan jezelf. Niet altijd makkelijk, wel altijd de moeite waard. Ik bied je 2 opties om hiermee te werken. 

Ondernemen vanuit overgave
in 1 dag

In één dag begeleid ik je van je droom, via ambitie, doelen, strategie en belemmeringen naar een concreet uitvoerbaar actieplan dat je direct in je agenda kunt inplannen.

Voor de ondernemer die:

  • Weinig tijd heeft
  • Snel kan schakelen
  • Vlot aan de slag wil met het resultaat
  • 10/10 wil veranderen
  • Bereid is een uitgebreide voorbereiding te doen met onconventionele opdrachten

Je investering: € 850,- excl. BTW

Ondernemen vanuit overgave
in een traject

In minimaal 5 sessies van 1,5 uur begeleid ik je van je droom, via ambitie, doelen, strategie en belemmeringen naar een concreet uitvoerbaar actieplan, ingepland in je agenda.

Voor de ondernemer die:

  • De tijd wil nemen
  • Graag reflecteert
  • Diepgang kiest boven snelheid
  • 8/10 wil veranderen
  • Bereid is tussentijds huiswerk te doen met onconventionele opdrachten

Je investering: vanaf € 1075,- excl. BTW

Ik geef geen businessadvies. Deze coaching gaat over jou. Over jouw verlangens, jouw belemmeringen, de keuzes die jij te maken hebt om je doelen te bereiken. Ik help jou te zien en te voelen wat je echt wilt zijn en hoe je daar gestalte aan kunt geven, zonder dat je beperkt wordt door belemmerende overtuigingen of reactiepatronen. 

Lijkt het je wat? Laten we dan eerst even kennismaken. Je behaalt het beste resultaat als je een klik hebt met mij en mijn werkwijze en ik met jou.