Voor wie is het:

Dit is voor jou als je zo'n knagend gevoel hebt dat er iets niet klopt. Alle ballen in de lucht houden vind je best zwaar, en hoewel je graag iedereen tevreden houdt, vraag je je ook steeds vaker af of jij de enige bent die hier last van heeft. Het lijkt anderen allemaal zo makkelijk af te gaan. Je weet eigenlijk niet of er iets met je aan de hand is, maar je hebt ook niet echt overzicht over je situatie.

Je hebt wel behoefte aan helderheid en overzicht. Je zou wel eens willen checken of het klopt wat je voelt en denkt. En wat de visie van een professional is op jouw situatie. 

Dit is voor jou als je in een situatie zit die je wel anders wilt, maar je weet niet hoe en je krijgt er in je eentje geen grip op. Je wilt weten wat je het beste kunt doen.

Wat is een Kickstart Call en wat heb je eraan:

In een gesprek (telefoon/Skype/Zoom) van een half uur

  • schep ik helderheid in jouw probleem,
  • analyseer ik wat de gewenste verandering bij jou in de weg zit
  • en weet je precies wat je wél kunt doen.

Hoe plan je een Kickstart Call:

Via onderstaande button krijg je inzicht in mijn agenda en kun je direct een Kickstart Call inplannen op een tijd die jou uitkomt. Je klikt de datum en tijd aan, en de call wordt vanzelf ingepland.

Investering:

De investering is normaal eenmalig € 59,-. Maar je kunt de kickstart call nu tijdelijk voor € 29,- boeken. Daar hoef je het niet om te laten, toch?

Reviews:

Veelgestelde vragen:

Er staat geen tijd bij die mij uitkomt, wat nu?
Daar komen we vast wel uit, stuur een mailtje naar info@carenspeldekamp.nl en ik laat je weten welke mogelijkheden ik heb.

Ik heb nog nooit met een coach gesproken en ik twijfel heel erg, wat nu?
Waar zit je twijfel? Vraag je je af of je probleem wel 'erg genoeg' is? Vind je het spannend om bespreekbaar te maken wat tot nu toe vooral in je hoofd zat? Dat snap ik. Twijfels  en spanning zijn helemaal niet erg. Deze Kickstart Call is er ook voor om jou kennis te laten maken met coaching en laagdrempelig te kijken of het iets voor jou is. Uitspreken waar je mee zit lucht vaak al erg op, dus ik kan alleen maar zeggen, probeer het gewoon een keer. Soms moet je gewoon iets uitproberen en dan merk je vanzelf hoe het uitpakt.

Hoe moet ik betalen?
Als je het gesprek hebt ingepland krijg je binnen een paar dagen een linkje via e-mail waarmee je kunt betalen. Je betaalt voorafgaand aan de Kickstart Call.

Nu ik dit lees denk ik dat ik misschien wel behoefte heb aan wat meer coaching dan een half uur, kan dat ook?
Natuurlijk kan dat ook. Kijk eens bij 1 op 1 coaching of bij de 1 op 1 intensive.

Ik wil het denk ik wel, maar ik moet er nog even over nadenken, hoe blijf ik op de hoogte?
Oke, meteen een vraag aan jou: wil je het wel of niet? Waar moet je nog over nadenken? Herken je dat je het lastig vindt om keuzes te maken? Kijk, het coachen is al begonnen ;). Als jij denkt dat je dit wilt, zet je twijfels dan even aan de kant en plan de call in. Wat heb je te verliezen?